Spørsmål og svar

Hvor mye koster det i frakt dit jeg bor?
For de fleste møbler koster det maks kr 590,- levert på døren. Postnummer 8000-9999 koster frakten kr 890.-

Jeg vil se møbler før jeg kjøper den, kan jeg det?
Pr i dag har vi ikke noe showroom, kun et lager. Men du står fritt til å komme og se på materialet vi bruker og vi kan også åpne en eske slik at du får sett møbler før du kjøper den.

Hvor holder dere til?
Vi har lager i Drammen, rett under Lekeland. Hotvettaleen 6, 3018 Drammen.
Hvis du ønsker å besøke oss er det viktig å avtale dette på forhånd siden lageret er ubetjent.
Besøkelsestiden på vårt lager er hverdager 16 – 21 og lørdager 10 – 16. Må avtales på forhånd.

Vi har kjøpt møbler og ønsker å komme og hente den, når kan vi komme?

Hvis du har handlet hos oss og ønsker å hente varene er det viktig at du tar kontakt med oss på forhånd enten på telefon 94 181 980 eller mail[email protected] for å avtale dette.

Jeg har fått en skadet vare, hva gjør jeg?

Hvis du har fått varer som er feks. transportskadet eller noe lignende er det viktig at du tar bilder av skadene og sender en mail til [email protected] slik at reklamasjons avdelingen raskest mulig kan ta tak i saken. Dette må skje innen 10 dager etter mottatt vare.

Jeg ønsker å kjøpe varer med betalingsutsettelse, hvordan gjør jeg det?
Kjøp nå – betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Alltid 14 dagers betalingsfrist
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 65,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,25 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Konto – delbetal i ditt eget tempo!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 • Få alltid hjem varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
 • Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
 • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk.

Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.

© 2019 Abigail.no - Alle rettigheter er reservert