Vilkår og betingelser

Priser

Alle priser er inkludert mva. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som for eksempel porto, frakt, emballasje mm

Avbestillinger

Avbryte bestillingen: Du kan kansellere bestillingen når som helst før levering av varene. Ta kontakt med oss og vi vil ordne tilbakebetaling av pengene dine hvis det er aktuelt. Husk å oppgi navn og ordrenummer med meldingen.

Returer

Pengene tilbake garanti: Vi har en 14 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis en eller annen grunn ikke ønsker å holde elementene deretter returnere dem til oss i sin opprinnelige tilstand og emballasje og vi vil refundere verdien av varene. Vi kan ikke betale tilbake leveringskostnadene for uønskede elementer.

Å arrangere retur av store møbler kontakt oss og vi vil ringe deg for å ordne pick up. Vi kan ikke akseptere avkastning for flatpakket møbler som har blitt bygget eller delvis konstruert.

Mangler Items

Vi anbefaler at du sjekker varene som blir levert mot elementene oppført på bekreftelsesbrev med kurer der det er mulig. I det usannsynlige tilfellet at noe mangler, må du foreta en kommentar på følgeseddelen som de skal be deg om å signere. Gi oss beskjed så snart som mulig, og da vil vi være i stand til å forfølge den på dine vegne.

Skadede Varer

Hvis varene er skadet når du mottar selv vennligst gi oss beskjed så snart som mulig er. Vi vil arrangere utskifting av defekte elementer eller fest. Vi vil refundere deg også eventuelle porto kostnader du pådrar for retur av defekte varer.

© 2019 Abigail.no - Alle rettigheter er reservert